Veckan som gått, i stort och i smått


Veckan har mestadels bestått av jobb som vanligt med några längre dagar, bara kommande vecka och två dagar till (varav 2 ½ dagar uväg till Gbg med fackförbundet) på jobbet kvar innan semester och föräldraledighet...

Om kvällarna har vi fixat hemma, inomhus, regnat hela veckan förutom idag. ÄNTLIGEN uppehåll!!!


Men måndags började vi med ledighet, skönt! =) Fixade en del hemma och tog det mestadels lugnt under dagen.

Tisdagen började med besök hos BM, allt ser väl ut vi sköter oss utmärkt på alla håll och kanter. Får väl tillägga att det inte förekommer några krämpor precis. Lite trött är jag emellanåt och får känningar i fogarna om jag håller igång FÖR mycket (t.ex lägger plattor eller kratta grus en hel dag men får jag hålla mig ifrån, kan ju göra det mesta utöver det...) Insåg idag när ny magbild togs att "OJ, vad magen har växt. Var kom den ifrån...?!" =) 

Fredagskvällen spenderade vi ett tag i biomörkret med att se filmen "Kommissarie Späck". Klart sevärd men mycket överdriven på alla sätt. Har man sett en "Beck-film" så är man helt med på noterna!

Igår var vi på massage/spa, skönt! =) Efteråt blev det städning hemma och vidare till IKEA för inhandling av spjälsäng med tillbehör, bokhylla m.m.

På kvällen blev det kvälsmat inne på altanen med regnskurar mellan varven. Mysigt att sitta under taket och höra regnet smattrande!

Idag har vi til en början tagit det lugnt innan vi var ute i trädgården under dagen. Ogräsrensning, jämnat till och lagt ut en del grus på uppfarten, klippt gräset, målat det sista på hundgården (bilder kommer vartefter när det är så gott som klart med resten!), satt upp blomlådor vid hundgården, fyllt på med singel i trädgården på väl valda platser, klippt ner en del döda grenar på träd och buskar m.m. Sen blev det även en del bus med hundarna, bortstat de m.m. Blev även eftermiddagsfika på altanen. Gott =)


Sängen heter Hensvik.

Bilden lånad från
www.ikea.se






Sängen heter Hensvik.

Bilden lånad från www.ikea.se




Juli-a-ugust tackar för presenterna från blivande farmor och farfar!!! =)


Kommentarer
Postat av: Märit

Alltså......hur många timmar har ni

på dygnet i Markaryd ? Puhhh !

Själva har vi firat studenten Olof i

helgen. Det tog mej en hel semester-

vecka att förbereda. Ha de !!!

2010-06-14 @ 08:50:19
Postat av: lina & august

kasta över lite energi till mig är du snäll. ;)

kram! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback