Foton från babysimmet


Sista tillfället på babysimme fick vi med oss våra foton hem. Vi fick de tyvärr ej digitalt så har fotoat fotona och det blev lite sådär men här är de! =)


 
Bröllop

På förmiddagen i lördags var jag på kvinnofrukost, mycket intressant föreläsning och jättegod buffé.

Kring lunch körde vi till H-hult för att lämna hundar och vi körde vidare för bröllop i Knäred. =) Trevligt på alla sött och vis! =)Hugo laddar i bilen inför bröllopet i kyrkan.

 

 

 

 


Fina S och F utanför kyrkan!

 

 

 


S har sytt sin fina klänning själv, det ni! ;)

 

 

 


Mina godingar i kyrkan.

 

 

 


Jag och lilla H

 

 

 


Vår sötnos!!!

 

 

 

Efter bröllopsfesten körde vi till H-hult och sov över hos J´s föräldrar. Tack för hjälpen med vovvarna under dagen!!!!


Besök


Dagarna rullar iväg med mycket trevligheter. Babyrytmik, babycafé, öppna förskolan, babysim, promenader med de lurviga såklart, besöker vänner eller får besök av vänner. Trevliga påhitt om helgerna, bioklubb emellanåt tillsammans med J då farmor och farfar har en egen kväll med Hugo. Ja, livet är skönt!Besök av S med T och S med A i förra veckan. =) Väldigt trevligt. Vi var ute opch gick runt Mryd och fikade bl a nybakt frukt- och nötbröd. Barnen roade sig på golvet med diverse leksaker och varandra. =)


Besök av A, de är så jämngamla man kan vara.
Endast 7 minuters åldersskillnad. A är den äldre. =)

 

 

 


H och A socailiserar i vardagsrummet på filten.
Söta T var också på besök men lekte på annat håll.

 

 

 

I fredags hade vibesök av fina Liv och Maya. Roligt, vi hade en jättemysig dag med god mat, lek & bus, eldning i kaminen efter en sval och snöig promenad.

 


Lunchdags för de busiga!

 

 

 

 


Bus, bus...

 

 

 


Bus, bus...


Frukostmys

Hugo vaknade före tuppen imorse. Vi har nu ätit frukost framför kaminen i vardagsrummet. Alla mätta och belåtna! =) Hugo gosade i mormors famn och somnade!!!Babysim


Igår var det babysim. Min mamma var med och kunde ta några kort. =)

Hugo tycker det är jätteroligt, sprattlar och plaskar som bara den! Denna gång var det väldigt roligt att åka på plattan. Bra!
Nästa gång kommer det att finnas möjlighet att ta foton under vattnet, det ska vi göra hade jag tänkt. Roligt att ha i frantiden!
Snart är babysimmet Steg 1 slut, steg 2 kommer vi att gå här hemma i smhallen. Ska bli skönt att slippa köra även om vi har trivts väldigt bra i Bjärnum.