Fredagskväll vid sjön


Igår kväll när J kom hem från jobbet packade vi in hundarna och tog oss till en av alla sjöar här i närheten. Har hittat ett riktigt bra ställe där det aldrig är några andra trots fin strand och kvällssol. Kvällsmaten intogs medan N & B sprang, sprang, sprang, sprang, sprang....



Busan med ett av sina "fynd", en skabbig fjäder...
(tog kortet och sen fjädern!)

 


Observera Busans mycket kortklippta öron. ;) Nya sommarfrillan tack vare N i Köphult! Idag har trimmat hela henne till lite kortare "frisyr" inför sommaren då hon blir så varm av sig. Dock inget att skryta med, kantigt och spretigt blev det men ack så praktiskt för en hot dog.

 

 


Min älskade J och våra lurviga.

 

 

 


N & B dricker och busar i i/vid sjön.
(Ja, bilden blev väldigt ljus!!!)

 

 

 


Underbart väder och goa hundar. Det är så det ska va´! N varvade bad med sandpeeling hela tiden när vi var där med en paus då och då för att tugga på någon pinne. Mer vild än tam! Tror fortfarande att hon är 8 veckor många gånger som hon flänger omkring! B spankulerar mest omkring och nosar.

 

 

 

Härligt slut på arbetsveckan, det har varit få kvällar/dagar hemma senaste tiden. Har tackat nej på flera olika håll för att vi känner att vi just behöver få vara hemma och bara vara VI. =)

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Amanda L

Härliga bilder vid vattnet :) Bra att ni passar på o rå om varandra oxå! Trevlig söndag! Kramis

Postat av: Birgit

Vilket härligt sätt att avsluta en fin sommardag på.

Hälsningar från Hishult.

2010-06-06 @ 21:37:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback