Föregående helg-Norrköpingstripp



Förra torsdagen styrde vi bilen norrut (fortfarande "ovant" att säga/skriva det) mot Norrköping för att hälsa på mamma och pappa. Började vara ett tag sedan vi var där. Träffade även yngsta lillebror och A. Äldsta lillebror hade vi med oss från Lund då vi hämtade vagnen.



Brahehus, norr om Jönköping

 

 

Måste säga att det är trevligt att få läsa de få med värdefulla kommentarer som skrivs och tänkte passa på att besvara några frågor som dykt upp emellanåt.

 

Svar till Märit: Roligt att du BÅDE läser och skriver. =) Vi har inte bestämt var bebisen ska kläckas. Helsingborg (~7 mil) alt Halmstad (~5,5 mil) Ja, vi tar det lugnt emellanåt men skönt att få lite ordning på torpet innan den lill* kommer till oss. =) Å nyttigt att hålla igång... ;) I hopp om att det lill* inte behöver "vräkas" när tiden gått ut i augusti så att säga.

 

Svar till Anna: Det tar ca en timme att köra till både Helsingborg och Halmstad så det spelar inte så stor roll. Det som är mer avgörande är att Helsingborg har familje-BB och det har inte Halmstad.

 

Svar till Emma: Roligt att höra ifrån dig! =) Tänker mycket på er i norr och längtar efter att komma upp igen!!! Vi får väl se nästa sommar. Välkomna till oss om när ni far söderut. Ja, när barnet är i magen vet man iaf var de håller hus. Små barn, små bekymmer. Stora barn, stora bekymmer. Sägs det på jobbet iaf.

 

Svar till Lina: Ja, det ska bli jätteskönt att gå på semester snart!!! Jag känner mig inte speciellt otyplig ännu men den dagen kan säkert komma. Tröttheten finns men det går bra.

 

 

 

Ser fram emot fortsatta kommentarer i blogginläggen! =)

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback