Major cutie

 


Tack farmor och farfar för bodyn!

 

 

Idag har vi varit ute och gått i byn på promenad en sväng. Bland annat hämtat ut en barnbok på biblioteket som alla nyfödda får i kommunen, "Barnens första bok". Vi skulle även fira lite och gå på ett av fiken här men det var semesterstängt fortfarande så det blev ett resturangbesök istället. Inte dumt alls! =)

 


Gårdagens kvällsmys i bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Trötta håriga flickor


Det är jobbigt med ny flockmedlem... ;)
Herregud vad matte släpar hem "tycker" Nowa. Först Busan, sen en Husse och nu en Hugo. Var ska det sluta???Nowa & Busan tar igen sig på altanens myshörna efter en
jobbig natt med lite för lite sömn...

 

 

Det går mycket bra med hundarna, det skulle faktiskt inte kunna gå bättre. De tycker att Hugo är VÄLDIGT spännande och framför allt doftar ännu mer spännande. Lite kräk eller bajs och det kan inte bli bättre!!!

 

Kan inte låta bli att skratta hur det såg ut hemma idag. J bytte blöja på Hugo nere i tvättstugan, jag var nere och hämtade tvätt samt Nowa & Busan som var med och kollade att allt gick rätt till. Så kontentan i vår tvättstuga var 2 föräldrar, en liten Hugo och två lurviga flickor på ynka 6 kvm. Kan inte se annat än roligt ut!

 

 


Vagnpremiär igårIgår var vi ute på promenad en sväng för att posta kort och lämna in startkortet för cykelorienteringen vi var ute på för en vecka sen. Lite galet men cyklade ca 1,5 mil dagen innan lille Hugo kom till världen... hehe ;) Det gick i mycket sakta tempo och ett stopp på gräddhyllan. Men åter till vagnpremiären. =)Röda faran ;)

 

 


Sussar gott men uttrycksfullt.


Bilder på Hugo med familj


Ett axplock av alla tagna bilder. De små märkena på Hugos huvud kommer från PKU-testet, "svårstucken" som mig så de fick sticka i kärl från lilla lilla huvudet innan de fick droppar för provet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Välkommen älskade Hugo!Som ni har kunnat läsa er till bland kommentarerna på bloggen så har Hugo anlänt. =)Hugo föddes den 25 juli klockan 01:40, vägde 3100 g och 49 sm lång.
Han är en av få födda i Markaryd, närmare bestämt på Hässleholmsvägen i ambulans, dvs inte alls många meter hemifrån. Vi hann inte in till någon förlossning då han hade bråttom ut. Allt har gått väl, vi mår bra och har kommit hem igen. Hugo finns även med på
webbisar på Halmstads lasaretts hemsida också den 25 juli, alt klicka på länken. 

 


SEMESTER


Som ni märkt har vi semester här! =)*Paus i hängmattan*