Mysdagar

Igår var J ledig så packade vi in hela familjen i bilen och körde till skogen för att gå en rejäl promenad. Glada hundar skuttade och busade omkring hejdlöst under promenaden. Regnet öste ner emellanåt, desto skönare att komma in i värmen och elda lite i kaminen. =)

På eftermiddagen hade vi lite vila i soffan ett tag.


Hugo myser i soffan.

 

 

 


Nowa myser i soffan. (ännu en sovstil!!!)



På kvällen var vi hos Hugos farmor & farfar på kvällsmat, gullade med Hugo, slötittade på TV, gosade med alla hundarna m.m. Kvällen blev till natt innan vi var hemma, skönt att krypa ner efter en skön ledig dag.



Idag har vi haft lite sovmorgon, sen gick vi iväg på loppis här i byn med tema "barn". Har inhandlat en del kläder i stl 74, 80 och 86 nu för en lagom peng. Allt möjligt blev det: bodysar, hängselbyxor, solhatt, skor (superfina kavat-skor i skinn och ett par små gympaskor), strumpor, långärmade tröjor, mössa, pyjamasar m.m. De flesta kläderna från PoP, Blåbär & lingon, Lego m.m. =) I like a lot!
Hällregnat, en gnutta sol och många skurar dagen igenom.


Nu en skön kväll med lite nödvändiga bestyr i hemmet. Imorgon väntar badhuset för mig och Hugo, ska bli trevligt! J och Busan ska på spårkurs och Nowa ska tillbringa dagen hos J´s föräldrar.


Kommentarer
Postat av: Amanda L

WWii snart ses vi vännen!! Ska bli så kul! Kramis

Postat av: Malin

Mysigt med bad :-) kram

2010-09-20 @ 21:01:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback