Badhuspremiär



Ja, det är sant igår var det badhuspremiär för lille Hugo, ynka 8 veckor ung. Pappa J var på hundkurs med Busan och Nowa hos Jonas föräldrar.
Vi var ett par familjer som hade bestämt träff där på förmiddagen. Vi badade en hel timme innan HUgo tyckte att det var matdax. Det var riktigt varmt och skönt i bassängerna, vi provade lilla barnpolen och rehabbassängen. Vi var såklart bara där det var varmare i vattnet, inomhusklimatet var skönt och lagom varmt.
Efter allt badande fikades matsäck, jag har tagit med mig te och en hemmagjord baguett (bakat INNAN Hugo kom). Innan vi åkte hemmåt simmade jag 400 m, det var riktigt skönt och välbehövligt för konditionen. Är så sugen på att börja träna igen. Gör allt jag kan, alla små tillfällen som ges i vardagen.



Hugo ombytt för bad

 

 

 

 


Baddax!

 

 

 

 


Hugo och kompisen Ronja.

 

 

 

 


Söta badpojken!

 

 

 

 


Badpolarna igen! =)

 

 

 

 

Efter allt badande körde vi till en skobutik för inhandling av höstskor. Hittade ett par jättefina grövre stövlar som inte var så höga. Ingen dragkedja och inga snören att knyta. Bara dra till gummistropparna så det blir "Knutna". Efter skoinhandling körde vi till Hugos farmor och farfar där Nowa till bringat några timmar. Jonas och Busan hade också kommit dit efter spårkursen. Måste nämna att spåra är Busan jätteduktig på, smaskens att leta burkar med blodpudding i personspåret!


Kommentarer
Postat av: LINNÉA

ser skönt ut! :)

Postat av: Mathilda

Åhhh vad mysigt! Gud vad han förändrats till utseendet! Blicken är med och så börjar han bli så mysigt rund :)Så söt!!

Kul att se kläderna på!

Ha det! KRAM KRAM

2010-09-20 @ 19:13:08
Postat av: Sanna

himla söta bebisar vi har hehe ;)

2010-09-22 @ 16:37:01
URL: http://pinkish.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback