På tur till Loberget 2-4 maj

2-4/5 Vårvandring vid Loberget


Pris: 200 kr
Ansvarig ledare: Ylva
Antal deltagare: 10 st
Sista anmälningsdag: 28 april
Obligatorisk förträff: 29 april, kl 19.00 på IKSU sport
Förkunskapskrav: Normal grundkondition


Turbeskrivning: Fredag eftermiddag beger vi oss med buss från Umeå och åker till Botsmark. Vi börjar vandringen på kvällen och övernattar på lämplig plats. Under lördagen utforskar vi området kring Loberget som är Umeå kommuns högsta berg och avslutar kvällen med att tillsammans laga en god middag över öppen eld. På söndagen vandrar vi tillbaka till Botsmark där vi beräknar vara framme under eftermiddagen och tar bussen tillbaks till Umeå. Under turen tillbringar vi förmodligen nätterna i vindskydd på Loberget. Vi hoppas på en fin tur med vackert väder! Välkomna!


Ta med er: Kök och bränsle, varma kläder, ombyte, sovsäck och liggunderlag, regnkläder, ficklampa/pannlampa, vandringskängor eller bra stövlar att gå i, ryggsäck (60-80 L), matkärl och bestick, 2 frukostar, 2 luncher, 1 middag samt ett par mellanmål.


I priset ingår: Bussresa T&R Umeå-Botsmark, middag lördagkväll och trevliga ledare.


Ni bokar turen i receptionen på IKSU sport. Förträffen är obligatorisk och då går vi igenom turens upplägg närmare, delar in oss i matlag och går igenom utrustningen utförligare. Saknar du något i utrustningsväg går det utmärkt att hyra det i IKSU Frilufts materialförråd i samband med förträffen.


Mer info på:
http://www.iksu.se/sv/Tavlingochfriluftsliv/Frilufts/Kalender/-2-45-Varvandring-vid-Loberget-/

Finns bilder i tidigare inlägg i bloggen, från oktober 2007.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback